Sep 1, 2012

selamat hari M.

seumur hidup tak pernah berparti dan berfoya foya
tak pernah.

untuk yg pernah mencintai,mereka selalunya gagal bimbing
untuk yg pernah mengenali,mereka selalunya gagal konklusi kan

gagal.

dalam satu bumbung ada seribu satu masalah,
keluar dari bumbung bertambah tambah masalah,

"kau hidup dalam dunia kau je Put" - Kawan
kawan betol walau kawan suruh bawa hal ke dunia sendiri.

bukan berkhayal bukan mengabdikan diri,cuma i don like paparazi,
even mak ayah aku tatau FB aku apa,kau yang dah ada semak bertanya itu ini kenapa?

itu kau kata Merdeka?


*menjadi stalker tu tak salah,yang salah kita kita celik IT belaka.

No comments:

Post a Comment